Ana Cocho- Bermejo, ponent en la conferència ASCAAD 2016 a Londres

01/12/16
Comparteix aquesta informació

La professora Dra. Ana Cocho-Bermejo va participar com a ponent a la 8th International Conference of the Arab Society for Computer Aided Architectural Design - ASCAAD 2016, que va tenir lloc a la Universitat SOAS de Londres els dies 7 i 8 de novembre de 2016.

Ana Cocho- Bermejo, ponent en la conferència ASCAAD 2016 a Londres

Sota el títol “Designing through behavioural studied Machine Learning based”, va posar l’accent sobre la velocitat cada vegada més gran dels avenços tecnològics, que està dictant un nou paradigma en què el disseny, el rendiment i el comportament són resultats. L’ASCAAD facilita la comunicació i l’intercanvi d’informació sobre l’ús del CAAD, el disseny arquitectònic assistit per ordinador, i la IT, la tecnologia de la informació. La pregunta principal de la conferència va ser com l’ús i la implementació del CAAD i la IT portaria a conceptes, eines, sistemes i productes innovadors en arquitectura, planejament urbanístic i construcció.

Durant la conferència es van tractar temes com la realitat augmentada i virtual, la intel·ligència del disseny i la cognició, els entorns virtuals i interactius, la visualització del rendiment d’edificis, la col·laboració del disseny assistit per ordinadors, la computació ubiqua i el planejament urbanístic, de ciutat i regional, i la visualització del rendiment urbà.

L’ASCAAD neix amb l’objectiu d’ensenyar i dur a terme investigacions en CAAD en escoles d’arquitectura a la regió àrab d’Àsia Occidental i Àfrica del Nord. És una de les cinc organitzacions germanes de la CAAD, que comparteix la mateixa missió que ACADIA (Amèrica del Nord), eCAADe (Europa), CAADRIA (Àsia) i SIGraDi (Iberoamèrica).

La Dra. Ana Cocho-Bermejo és sotsdirectora d’alumnat, sotsdirectora del Màster Universitari en Arquitectura Biodigital i professora de Projectes de la School of Architecture de UIC Barcelona.