L'investigador Marc Grau, seleccionat com a membre del Work and Family Researchers Network Early Career Fellow Program

03/11/17
Comparteix aquesta informació

Marc Grau ha estat seleccionat per ser membre al Work and Family Researchers Network Early Career Fellow Program. Aquesta distinció, atorgada per la Work and Family Research Network, permetrà al Marc i a la resta de seleccionats participar en el programa de joves investigadors de la fundació.

L'investigador Marc Grau, seleccionat com a membre del Work and Family Researchers Network Early Career Fellow Program

Entre d'altres, els membres seleccionats rebran el suport i la guia d'acadèmics establerts en aquesta disciplina, la possibilitat de crear grups d'investigació i la participació en el congrés de Work and Family que tindrà lloc a Washington l’any 2018.

Marc Grau és doctor en Polítiques Socials per la Universitat d'Edimburg. Màster en Ciències Polítiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Actualment és research fellow al Women and Public Policy Program a la Universitat de Harvard i investigador a la Càtedra d'Atenció al Menor i Polítiques Familiars Joaquim Molins Figueras de l'Institut d’Estudis Superiors de la Família. El seu interès rau en el paper del pare, l'equilibri feina-família, la cura al menor i les polítiques familiars.