29
Novembre
10:00

9è Taller Transversal de Sostenibilitat

Sostenibilitat Aula Jardí i Passeig de la Fontana
"Alimentació sostenible. Cuidem la salut i el planeta alhora"
 

En aquesta novena edició del Taller Transversal de Sostenibilitat es vol fer una reflexió interdisciplinària sobre l’alimentació sostenible, analitzant la relació entre l’alimentació saludable i la cura del planeta.

A través de la presentació de projectes per part d’estudiants i l’escolta i el diàleg amb experts de diferents disciplines, s’estudiaran, entre d’altres, les qüestions següents: Quina relació hi ha entre el malbaratament alimentari i la justícia social? Com pot ser que el 2017 encara hi hagi 795 milions de persones que pateixen desnutrició greu? És sostenible l’eco-agricultura? Quina relació hi ha entre la dieta alimentària i el canvi climàtic?

10.00 h

Taula rodona: “Petjada ecològica alimentària i salut”

  • Dra. Charo Fernández, Universitat de Zaragoza 
  • Dra. Teresa Tilló, Universitat de Barcelona
  • Paco Muñoz, Universitat Autònoma de Barcelona i vicepresident de la Plataforma Aprofitem els Aliments

11.00 h

Tallers interactius i pòsters:  Alimentació sostenible. Cuidem la salut i el planeta alhora

13.00 h

Conferència-col·loqui: “Nutrition Education and Behaviour Change”

  • Dra. Maria Cinque, Universidad LUMSA de Roma

Més informació