"Alimentació sostenible. Cuidem la salut i el planeta alhora"
En aquesta novena edició del Taller Transversal de Sostenibilitat es vol fer una reflexió interdisciplinària sobre l’alimentació sostenible, analitzant la relació entre l’alimentació saludable i la cura del planeta.
A través de la presentació de projectes per part d’estudiants i l’escolta i el diàleg amb experts de diferents disciplines, s’estudiaran, entre d’altres, les qüestions següents: Quina relació hi ha entre el malbaratament alimentari i la justícia social? Com pot ser que el 2017 encara hi hagi 795 milions de persones que pateixen desnutrició greu? És sostenible l’eco-agricultura? Quina relació hi ha entre la dieta alimentària i el canvi climàtic?
10.00 h
Taula rodona: “Petjada ecològica alimentària i salut”
- Dra. Charo Fernández, Universitat de Zaragoza
- Dra. Teresa Tilló, Universitat de Barcelona
- Paco Muñoz, Universitat Autònoma de Barcelona i vicepresident de la Plataforma Aprofitem els Aliments
11.00 h
Tallers interactius i pòsters: Alimentació sostenible. Cuidem la salut i el planeta alhora
13.00 h
Conferència-col·loqui: “Nutrition Education and Behaviour Change”
- Dra. Maria Cinque, Universidad LUMSA de Roma
Més informació