- Més vistos
- Darrera visualització
‘Biomanufacturing the Future: Biodigital Architecture & Genetics’, d’Alberto T. Estévez
El dia 15 de desembre el Dr. Alberto T. Estévez participarà com a conferenciant principal en la conferència internacional “Advanced Research in Sustainable Intelligent Manufacturing (RESIM 2016)” que tindrà lloc a l’Escola Superior de Tecnologia i Gestió de Leiria (Portugal) del 14 a 17 de desembre de 2016.
Sota el títol “Biomanufacturing the Future: Biodigital Architecture & Genetics”, el Dr. Estévez exposarà les seves últimes investigacions i la docència que porta a terme des del grup de recerca “Arquitectures Genètiques” (GRC) i des del màster en Arquitectura Biodigital de la School of Architecture de UIC Barcelona sobre l’aplicació de la genètica i les idees de biomanufactura en l’arquitectura. Des de l’any 2000 el grup de recerca Arquitectures Genètiques treballa sobre l’aplicació de la genètica en l’arquitectura, de manera interdisciplinària, des de dos punts de vista: el natural, amb les últimes tècniques biològiques, i l’artificial, amb les últimes tècniques digitals. Durant la seva ponència el Dr. Estévez també presentarà l’últim projecte del grup “The Scales System Pavilion”.
La RESIM 2016 és la conferència bianual organitzada per el Centre for Rapid and Sustainable Product Development (CDRSP) de l’Institut Politècnic de Leiria i està dissenyada per ser un fòrum important de l’intercanvi científic d’aspectes multidisciplinaris i interorganitzacionals de la fabricació sostenible i intel·ligent i les àrees que hi estan relacionades.
Alberto T. Estévez és catedràtic i doctor arquitecte, dissenyador i historiador de l’art, amb estudi professional a Barcelona des de 1983. Actualment, és vicerector-gerent de UIC Barcelona, director del Màster Universitari en Arquitectura Biodigital i professor a les àrees de projectes arquitectònics, composició arquitectònica i història de l’art a la School of Architecture de UIC Barcelona.