23
Maig
19:00

Experiències de l’emprenedoria davant dels reptes actuals: És possible emprendre?

Facultat de Ciències Econòmiques i Socials Campus Barcelona

Formulari d'inscripció

El 52 % dels alumnes de Ciències Socials i Jurídiques vol ser emprenedor. Així ho publicava recentment El Economista.  L’emprenedoria i la innovació de models de negoci estan molt relacionats amb la creació de riquesa i llocs de treball, la qual cosa aporta també beneficis per a la societat.

Per altra banda, Barcelona s’està posicionant cada cop més com una ciutat d’emprenedors. En poc més d’una dècada la capital catalana s’ha consolidat com un referent clar al sud d’Europa en la creació de noves empreses, especialment de base tecnològica. També, Barcelona destaca per disposar d’un gran nombre d’entitats especialitzades, tant en serveis de transacció com en finançament empresarial, capital de risc i capital d’inversió, les quals estan donant suport i finançant el desenvolupament de noves empreses.

Emprendre és una aventura apassionant, però no sempre els resultats són els que s’esperen. Es necessita iniciativa i passió. Quina és la clau de l’èxit? Quin perfil ha de tenir un emprenedor? Amb quins reptes i dificultats es troba? En parlarem amb:

Jorge Lluch, CFO de Wallapop
Ana Viñals / Artur Massana, socis de Siakara
Jordi Aránega, vicepresident de Hengrui Corporation
Carles Escribano, mànager de Pupgam Studios
Adrià Guerrero, alumni de UIC Barcelona i emprenedor

Modera. Paco Solé Parellada, catedràtic d’Organització d’Empreses de la UPC. Va ser director acadèmic a la Unitat de Valorització de la Recerca (que agrupa el programa Innova de creació d’empreses i l’Oficina de Patents), així com del Parc UPC de Recerca i Innovació.