- Més vistos
- Darrera visualització
Els aspectes més rellevants de la creació i gestió d’empreses socials, en un llibre
La Facultat participa en l’elaboració del llibre Creació i gestió d’empreses socials. Teoria i casos pràctics resolts, que pretén ajudar docents i formadors a millorar l’efectivitat en l’aprenentatge i la sensibilitat en la formació en aspectes relacionats amb l’economia social.
La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, juntament amb l’UPF Barcelona School of Management, EADA Business School i Tandem Social, ha impulsat la publicació del llibre Creació i gestió d’empreses socials. Teoria i casos pràctics resolts, en el qual s’analitzen els aspectes més rellevants de la creació i gestió d’empreses de l’economia social. La publicació s’ha presentat en el marc d’una sessió en línia organitzada per UIC Barcelona i en la qual han participat alguns dels autors dels vuit capítols del llibre.
Coordinat per la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, Marta Mas, i el professor de l’UPF Barcelona School of Management Ramon Bastida, l’exemplar exposa, des d’un punt de vista teòric, els aspectes més rellevants de la creació i gestió d’empreses de l’economia social i presenta, des d’un punt de vista pràctic, casos d’estudi que il·lustren la realitat d’aquestes empreses. El model de negoci o el règim intern específic d’aquest tipus de negocis, l’impacte social que produeixen, la gestió de la diversitat o les possibles estratègies de màrqueting i comunicació són alguns dels capítols que inclou la publicació.
Creació i gestió d’empreses socials. Teoria i casos pràctics resolts és el resultat de la col·laboració de professors i especialistes d’universitats, escoles de negocis i entitats vinculades a la Social Business City de Barcelona amb l’objectiu de crear un treball de referència que ajudi docents i formadors a millorar l’efectivitat en l’aprenentatge i la sensibilitat en la formació en aspectes relacionats amb l’economia social.
La publicació d’aquest llibre ha estat possible gràcies al programa d’Economia Socialcofinançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treballi Economia Social, en el marc del projecte Aracoop.
Promogut per: