22/11/2019

Ferran Montaña, alumne de segon de Medicina, campió del Torneig Rector de Karts

Un any més, el Torneig Rector de Karts ha tingut lloc a Lliçà de Vall. A més de Ferran Montaña, els alumnes que també han pujat al podi són Àlex Carbonell, de tercer de Dret, i Ignacio Ollero, de quart d’ADE

Un total de vint-i-dos alumnes han participat en el Torneig Rector de Karts d’aquest curs, que han tornat a disputar-se a les instal·lacions de Kartòdrom de Catalunya a Lliçà de Vall.

Ferran Montaña va aconseguir la victòria en solitari, després d’haver estat primer també a les semifinals del seu grup. Àlex Carbonell va aconseguir la segona plaça i també la volta més ràpida al circuit en la jornada, amb un temps d’1:04:299. I el bronze va ser per a Ignacio Ollero, a divuit segons del primer classificat.

Enhorabona als campions i gràcies a tots els assistents!