27/06/2014

La UIC, campiona de la lliga de Futbol 7 RC entre empreses

El dimecres 6 de febrer, l'equip de la UIC de Futbol 7 va guanyar la final del 18è Torneig RC Sports. Després d'una remuntada durant la segona part, la UIC es va imposar a l'equip Aeroport ATH per 3 a 4.

Es tracta d’un torneig entre empreses que se celebra a Barcelona entre els mesos de setembre i febrer de cada curs. L’equip de la UIC, format per alumnes de diferents estudis i cursos de la nostra universitat, fa quatre anys que hi participa, i enguany, ha resultat campió per primera vegada. En les edicions anteriors, la UIC havia quedat quart (curs 2009-2010) i tercer (les altres dues).

Com diu Borja de Alarcón, responsable del Servei d’Esports de la UIC, "l'equip de Futbol 7 d’aquest any s’ha pres molt al peu de la lletra el lema de l’actual campanya: 'Talent i esforç'". Segons ens explica, "posar les mires en els Campionats de Catalunya Universitaris ha permès millorar el rendiment de l’equip i l’exigència constant, finalment ha donat els seus fruits".

A més, a títol individual, Yassir Ouhaddouch, estudiant de primer d’ADE Torino, ha estat seleccionat com el millor jugador de la lliga, a més d’haver estat el tercer màxim golejador. També Javier Estévez, estudiant de tercer d’Odontologia, ha estat nomenat millor jugador de la final.

D’altra banda, la UIC també s’ha alçat com a campiona en el Campionat de Catalunya Universitari de Pàdel, que va tenir lloc a Tarragona el 7 de març. Marc Encinas, de cinquè d’Odontologia, i Santi Soldevila, de segon de Medicina, van guanyar per 6-0 i 6-4 contra la Universitat Rovira i Virgili, que jugava com a amfitriona.

Aquests èxits se sumen a d’altres que, sense declarar-se campions, han acabat en bona posició o han tingut una ràpida evolució: rugbi masculí, vòlei, natació, golf... A més a més, aquest curs han començat els equips de rugbi i bàsquet femení.