- Més vistos
- Darrera visualització
Les Humanitats que poden canviar el món
El 17 d'abril passat, a la Facultat d'Humanitats de la UIC, va tenir lloc la quarta edició del taller d'humanitats: "Les Humanitats en un món professional canviant", en què destacats professionals de diferents organitzacions internacionals culturals van explicar la seva realitat i les sortides professional dels estudis d'Humanitats.
L’acte, consistent en una taula rodona dirigida a alumnes de segon de batxillerat i professors, així com a persones amb interès per la cultura, va ser presidit i moderat per Marta Crispí, directora del Màster en Gestió Cultural de la Facultat d’Humanitats.
En aquesta edició, els convidats eren d’àmbits molt diferents com ara la comunicació o el patrimoni cultural. Concretament d’aquest últim món, la convidada va ser Mercedes Basso, llicenciada en Història de l’Art i màster en Museografia, directora general de la Fundació Arte y Mecenazgo.
Els altres convidats van ser Mercedes Giovinazzo, llicenciada en Arqueologia i màster en Gestió Cultural, directora de la Fundació Interarts i presidenta del comitè executiu de Culture Action Europe; Ferran Tarradelles, llicenciat en Història i en Periodisme, responsable del departament de Premsa Regional en la Representació de la Comissió Europea a Espanya; Patricia Ferrando, llicenciada en Filologia Hispànica i MBA, directora d’Ocupació i Selecció a Indra, a més de fundadora i directora d’esTalento, i Cristina Smandia, llicenciada en Humanitats i postgraduada en Comunicació Cultural i Màrqueting Operatiu, que actualment treballa a CaixaForum i a CosmoCaixa.
La Facultat d’Humanitats organitza per quart any consecutiu aquest taller amb l’objectiu de mostrar la rellevància d’aquests estudis, en una societat que cada vegada demana més professionals experts en humanitats, i informar els futurs alumnes sobre les sortides professionals que hi ha.