24/11/2016

Èxit de participació en el Torneig Rector de karts

Un curs més, s’ha celebrat el Torneig Rector de Karts a les instal·lacions del Kartòdrom Catalunya, amb un rècord d’inscripcions: 36 persones apuntades, tot i que finalment n’hi van participar 33, dividides en dos grups de 16 i 17.

Van començar amb vuit voltes d’escalfament per conèixer el circuit. A continuació, van tenir lloc les sessions de classificació i els vuit millors de cada grup més el pilot amb la volta més ràpida al circuit van disputar la final.

El campió va ser Antoni Arrufat, alumne de primer de Comunicació Audiovisual i aficionat als ral·lis, que va aconseguir el millor temps a la pista amb 1: 03.394. Seguit de prop, i repetint per segon any el segon lloc, per Marc Berral, alumne de quart d’ADE. Va completar el podi Diego Garrido, alumne de primer d’Educació Primària.