Directori
LAMUELA RAVENTÓS, Rosa Maria
CV
Perfil del professor
Ciències Bàsiques, DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BÀSIQUES. Universitat Internacional de Catalunya
Formació acadèmica
Doctora en Farmàcia, UNIVERSITAT DE BARCELONA
Llicenciada en Farmàcia
Llicenciada en Farmàcia
Experiència professional
Doctora a Farmàcia. Professora Titular al Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, a la Universitat de Barcelona. Des del desembre del 2015 és la Directora de l'Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB).
Forma part de la llista dels científics més influents del món publicada per Clarivate Analytics (Highly Cited Researchers) el 2017 i el 2018. Ha publicat més de 250 articles científics i té un índex h de 73.
És la investigadora principal del grup Antioxidants Naturals de la UB i és líder d'un grup de recerca del CIBEROBN (www.ciberobn.es)
Les línies de recerca són la innovació i el desenvolupament d'aplicacions de compostos bioactius i els seus efectes en la salut humana. Actualment està treballant en projectes internacionals i nacionals importants, en relació amb l'interès nutricional dels compostos bioactius dels aliments.
Forma part de la llista dels científics més influents del món publicada per Clarivate Analytics (Highly Cited Researchers) el 2017 i el 2018. Ha publicat més de 250 articles científics i té un índex h de 73.
És la investigadora principal del grup Antioxidants Naturals de la UB i és líder d'un grup de recerca del CIBEROBN (www.ciberobn.es)
Les línies de recerca són la innovació i el desenvolupament d'aplicacions de compostos bioactius i els seus efectes en la salut humana. Actualment està treballant en projectes internacionals i nacionals importants, en relació amb l'interès nutricional dels compostos bioactius dels aliments.