27/06/2014

Alumnes de publicitat fan una sessió de treball al Celler Martín Faixó

El dimecres 26 de febrer passat un grup d'alumnes de segon i tercer del Grau en Publicitat i Relacions Públiques van tenir una sessió de treball al Celler Martín Faixó. La sessió, coordinada per Pilar Buil, s'emmarca dins de les assignatures Comunicació Institucional i Estadística. Investigació de Mercats.

Un cop contextualitzats en el producte i en la situació del celler, va tenir lloc una sessió de treball en què els alumnes van poder aprofundir en qüestions com el posicionament de la marca, la política comercial o les relacions amb els prescriptors, entre altres qüestions.

Al llarg de la visita, els alumnes van poder visitar els cellers, observar el procés d’elaboració del vi Perafita i les peculiaritats de l’oferta que té i degustar uns quants productes. També van conèixer el Mas Sa Perafita, que atrau un gran nombre de turistes nacionals i internacionals gràcies a l’encant del lloc. Una masia del segle XIV, envoltada per més de 70 hectàrees i situada en un enclavament privilegiat: el Parc Natural del Cap de Creus, entre Roses, el Port de la Selva i Cadaqués.

Després de la visita, els alumnes de tercer hauran de dur a terme una investigació de mercats per a aquesta marca, i els de segon, un pla de comunicació.