- Més vistos
- Darrera visualització
Els alumnes de 2n de Comunicació elaboren cinc projectes de sèrie per a televisió
«Qui és en Ryan?», «La reserva», «En quarantena», «Insha'Allah» i «Districte V8» són els títols dels cinc projectes de sèrie que els alumnes de 2n de Comunicació Audiovisual han desenvolupat per a l'assignatura Narrativa Audiovisual I, de la professora Aurora Oliva, i que van defensar el passat 20 de desembre davant un tribunal, amb una presentació i un teaser-tràiler de la sèrie.
L’objectiu del mòdul de ficció d’aquesta assignatura és que els alumnes coneguin i apliquin les teories de guió narratiu clàssic, i demostrin els coneixements apresos en el moment de crear els personatges i de dissenyar les trames d’una sèrie de televisió.
El projecte que va aconseguir la millor valoració del jurat va ser Insha'Allah, obra dels alumnes Albert Sureda, Carlos González, Natalia Amisano, Natalia Arbó i Alicia Rojas. Van idear una història sobre la fe i el deure, temes que es plasmen en el conflicte interior del protagonista, que veurà com els esdeveniments que ha de superar l’obliguen a plantejar-se certes veritats que ell donava per fetes en la seva vida. L’argument el portarà fins al Líban, país al qual el seu fill ha viatjat com a membre d’una organització radical islàmica.
Aquest any els alumnes han apostat per drames psicològics, com és el que cas de la sèrie Qui és en Ryan?, que explica com el protagonista supera les barreres que el separen de les experiències vitals, o bé per històries d’acció futuristes, com La reserva i Districte V8, totes dues situades en societats paral·leles, en què l’home ha d’enfrontar-se al poder corrupte i sobreviure a les conseqüències dels seus errors. D’altra banda, En quarantena arrenca amb un plantejament una mica apocalíptic –la vida perilla a la ciutat de Barcelona–, i analitza el comportament dels diferents agents socials per resoldre la situació.
El tribunal va felicitar tots els alumnes i va lloar el treball professional que havien fet, així com l’originalitat i profunditat dels personatges i trames desenvolupats.