- Més vistos
- Darrera visualització
Juan Carlos Martel, director del Teatre Lliure, apadrina l’acte de graduació de la Facultat d’Humanitats
Els alumnes del grau en Humanitats i Estudis Culturals i del màster i postgrau en Gestió Cultural van recollir els seus diplomes el 6 de juliol passat en el marc del solemne acte de graduació
Els estudiants de la Facultat d’Humanitats es van graduar el 6 de juliol passat, a l’Aula Magna del Campus Barcelona, en un solemne acte de graduació apadrinat pel director del Teatre Lliure, Juan Carlos Martel. L’acte va estar presidit per Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona, acompanyat de Judith Urbano, degana de la Facultat d’Humanitats, i Christoph Pasour, director del màster i postgrau en Gestió Cultural.
L’acte el va obrir Judith Urbano, que va donar la benvinguda a tots els assistents i va cedir la paraula a Christoph Pasour, el qual va felicitar els graduats pel seu exercici i actitud durant el curs. Pasour va destacar: “La cultura i l’art només poden florir en les condicions adequades. Vosaltres ja teniu les eines per ajudar-vos, guiar-vos i donar-vos seguretat en aquest impredictible sector”.
Tot seguit, va ser el torn de Juan Carlos Martel, padrí de la graduació i director de la Fundació Teatre Lliure. En el seu discurs, Martel va destacar la importància d'escollir una universitat i una feina per compartir valors. “Res del que heu après us servirà més que saber quins són els vostres valors com a persones”. Finalment, va animar els nous graduats a no deixar de defensar els seus valors i els seus pilars allà on vagin.
Després de l’entrega de diplomes als graduats, va ser el torn de paraula dels alumnes. Elena Español i Raúl Vara, com a representants del grau en Humanitats i Estudis Culturals; Maria Rodríguez i Juan Abella, com a representants del màster en Gestió Cultural en modalitat espanyola, i Lulwah Alsheddi i Valentin Oprisor, en modalitat anglesa, van dedicar unes paraules als assistents, professors i companys.
El rector, Alfonso Méndiz, va clausurar l’acte recalcant la importància del sentit del treball a l’hora d’afrontar males situacions i valorar bons moments. “Algú va dir que les humanitats ens fan més intel·ligents i més empàtics. Per això, hem de recuperar el valor del diàleg de l’empatia i la solidaritat”.
La celebració va culminar amb el tradicional cant de l’himne universitari Gaudeamus Igitur.