27/04/2016

L’alumne Gerard Anton guanya la Trail Pedralbes Antena Solidària

El diumenge 17 d’abril es va celebrar la primera edició de la Trail Pedralbes Antena Solidària. Gerard Anton, alumne de tercer d’Odontologia i coordinador del grup de Running de la nostra universitat, va guanyar la carrera principal amb un temps d’1 hora, 6 minuts i 45 segons.

La competició, de la qual UIC Barcelona és patrocinadora, es va dur a terme en dues modalitats: la trail llarga, de 14 quilòmetres i la curta, de 8. A més a més, es va organitzar una caminada popular de 8 quilòmetres també i al final de la prova va tenir lloc una botifarrada.

Tots els beneficis de la cursa es destinaran a l’ONG Nasco ICT, que es dedica a millorar l’educació de les escoles rurals de Ghana a partir de l’educació en les TIC. Concretament, els diners serviran per pagar els salaris dels professors.